2016. okt. 29.

10 jel, hogy a párod bűnöző

Úgy terveztem, hogy ma este megírom az Ezeregyéjszaka folytatását (sőt, fejben már ki is gondoltam, hogy abban mi lesz) de három oroszóra után, az agyam kiszikkadt akár egy szivacs. Egyébként nem hinnétek, de egy valóban megtörtént dolgot sokkal nehezebb leírni, mint egy kitaláltat. Folyamatosan pörgetem vissza magamban az eseményeket, hogy a kronologikai sorrend stimmeljen, és nehogy kifelejtsek valamit. Szóval csak annyit szerettem volna mondani, hogy legkésőbb holnap délelőtt, még azt is kapjátok.

1. Jel:


A barátodnak remek munkája van... Egy olyan szakmát űz, amihez nemhogy nincs képesítése, de még nem is ért. Ráadásként ezt a hülye is látja. 

2. Jel:


Rengeteg pénzt keres, de a bejelentett munkája ács, szakács, vagy pl.: utcaseprő (tudom, merész példa). 

3. Jel:


Nagyon fontos számára a becsület és a szégyen. Gyakran hangoztatja, hogy ,,a család mindenek felett". Mielőtt meglágyulnánk, hogy mennyire édes, gyerek-és család-centrikus, ráadásul erkölcsös a a pasi, rá kell jönnünk, hogy a család fogalma alatt ő mást ért. Számára a maffiacsalád az első számú ,,család". Az ő világukba pedig a becsület is mást jelent. 

4. Jel:


Éjjelente elmegy otthonról, máshol alszik, esetleg éjszakánként sürgős dolga akad. Van, hogy ruhában fekszik le (!)

5. Jel:


Mindig napról-napra él. Dolce and Gabbana ruhákban jár, a legjobb Iphone telefont használja, és látszólag iszonyat gazdag. De ha betekintesz a lakásába, bizony egy putriban él. Nincs egy tv-je, nincs egy konyhai gépe. Ebből látszik, hogy nem tervez hosszútávra, mert ha menekülni kell, akkor bizony az értékeket mind bukná. Ja és persze a lakás sem az övé. Vagy bérli, vagy valamelyik kedves ,,rokona" adta kölcsön neki.


6. Jel:


Orosz, olasz, albán barátai vannak, és persze mind bevándorló. (Jó, persze külföldi barátai bűnözés nélkül is lehetnek. Amennyiben csak ennyit tapasztalsz, az még nem jelent semmit). De ha eddig legalább öt országban élt, de mindenhol csak pár hónapot, ideje gyanakodni.

7. Jel:


Egyetemre jár, angolt tanulni (vagy bármi mást) de a semmit nem fejlődik. Az órán selfie-zget, firkálgat, és gyakran nem jár be, ha épp nincs kedve. Vigyázz, lehet, hogy csak drogot árulni jár oda!

8. Jel:


Ingyen eszik az éttermekben. Ha sosem kell fizetnie evés, ivás után, és még a fenekét is kinyalják, nem szabad elhinni, hogy csak a két szép szeméért, vagy a haverkodásért teszik. 

9. Jel:


Pánikbeteg, vagy bármilyen más lelki problémával küzd. Ezeket a betegségeket ugyanis trauma okozza. Ha rákérdezel, hogy mitől alakult ki nála, és azt feleli, hogy nem tudja, az már intő jel lehet. 

10. Jel: 


Rendőrfóbia. Abnormális rendőrfóbia. Ha meglát egy járőrkocsit, és inkább az egy órával hosszabb kerülőutat választja, az már régen rossz. Ha a zsaru szó hallatától is összerezzen, nem árt résen lenni. 

Nincsenek megjegyzések:

Dillina Düdük